UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  › KOMIT  » AJANKOHTAISTA

Komissa iloitaan Psalmien kirjasta

22.2.2013

Komikansan hartaasti odottama Psalmien kirja on julkaistu kuluvan vuoden alussa. Syktyvkarissa pidetään kirjan käyttöönottotilaisuus 21. helmikuuta, ja sen jälkeen Psalmien toimitetaan komikylien seurakuntien, kirjastojen ja koulujen käyttöön.

Ennen julkaisua Psalmeista koottiin lukijapalautetta eri puolilla Komia. Näin tieto kirjan tulosta levisi kansan keskuuteen, ja seurakunnat alkoivat saada tilauksia Psalmeista. "Jo koelukuvaiheessa Psalmit koskettivat syvästi ihmisiä", kääntäjä Iraida Popova kertoo. "Uskon että Psalmien sanoma avaa komien sydämet rukoukseen ja kiitokseen, vie heidät Jumalan luo ja Jeesuksen tuntemiseen."

Käyttöönottotilaisuudessa eräs kominainen nousi seisomaan ja kertoi, kuinka hän iloitsi kominkielisestä Psalmien kirjasta. Hän lopetti puheensa sanoen: "Kominkielisiä Psalmeja lukemalla löydän aivan uudenlaisen yhteyden Jumalan kanssa!"

Isä Nikolai hymyili tilaisuuden jälkeen ja julisti koko juhlakansalle: "Psalmien painamisen jälkeen toivoni on vahvistunut. Komeilla on vielä tulevaisuus ja toivo. Kristuksen kanssa kaikki on mahdollista!"


»» Kaikki uutiset