UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  › KOMIT  » AJANKOHTAISTA

Kääntäjä Ninan terveiset Komista

25.2.2015

Kuva: N. Vattuleva/RKI

"On valtavan suuri ilo nähdä, mitä Jumalan Sana saa aikaan. Ensinnäkin Sana vetää ihmisiä Jumalan luo, toiseksi se synnyttää uskon ja rakkauden Jeesukseen ja kolmanneksi Sana vahvistaa Herraan uskovia. On monia rohkaisevia tapauksia. Kylissämme on niitä, jotka elämän vaikeudet olisivat rusentaneet, jos ei olisi Jumalan Sanan tuomaa toivoa.

Komiuskovat ovat alkaneet kokoontua kotipiireihin lukemaan Raamattua. Joitakin viikkoja sitten olin eräässä pienessä kylässä asuvan Ritan kodissa. Meitä oli koolla viisi kuusi uskovaa Ritan ja hänen poikansa ja tyttärensä lisäksi. Luimme Uutta testamenttia komiksi ja koimme, että Jumala puhui meille. Äidinkielinen Sana upposi sydämeen ja nosti silmiin ilonkyyneleet. Lauloimme komiksi syntyneitä hengellisiä lauluja ja rukoilimme. Jaoimme toinen toistemme kanssa ilomme ja huolenaiheemme.

Mieltäni lämmitti erityisesti Ritan oma todistus. Jokin aika sitten hän menetti puolisonsa ja jäi yksin kahden lapsensa kanssa. Miehen poismeno oli hänelle todellinen šokki. Menetyksen lisäksi tuli ahdistus ja huoli toimeentulosta. Taakka tuntui liian raskaalta kantaa. Murheen keskellä hän sai kominkielisen Uuden testamentin. Sana omalla kielellä oli Jumalan puhetta, lohdutuksen virta, joka toi toivon. 'Elämäni oli pysähtynyt, mutta Jumalan Sana herätti minut', Rita kertoi. Jumala antaa meille tulevaisuuden toivon!" iloitsi Nina.


»» Kaikki uutiset