UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  › UDMURTIT  » AJANKOHTAISTA

Jumalan elävä Sana

25.11.2015

Udmurttinainen on saanut Raamatun. Kuva M.Sašina/RKI

Evankelista Maina Sašinalta on hyviä uutisia: "Jumala on antanut udmurtin kansalle Raamatun sen omalla kielellä. Se on Jumalan suurta armoa ja rakkautta udmurtteja kohtaan ja Hänen tahtonsa, jotta jokainen udmurtti saisi pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Mutta Jumalan ihmeet eivät kuitenkaan pääty tähän."

"Hiljattain meillä Udmurtiassa oli käynnissä ainutlaatuinen udmurtinkielisen Uuden testamentin äänityshanke. Udmurtinkielinen Raamattu julkaistiin v. 2013 ja nyt erillispainoksena Uusi testamentti v. 2015. äänityksen organisoi lähetysjärjestö Hosanna Helsingin Raamatunkäännösinstituutin pyynnöstä." äänitys toteutettiin Iževskin Filadelfia-seurakunnan tiloissa: työt aloitettiin 18. syyskuuta ja ne kestivät lokakuun 23. päivään saakka."

äänitarkkailija Aza valvomassa udmurtinkielisen Uuden testamentin
äänitystä. Kuva M.Sašina/RKI

"Kaikki äänitystyössä mukana olleet eivät olleet uskovia, mutta projektin aikana lähes jokainen heistä pohti syvästi elämäänsä. Sillä Raamatun Sana, jota he äidinkielellään lukivat, meni heidän sydämeensä, vaikutti heissä halua etsiä Jumalaa ja sai aikaan syntien katumusta ja toi heidät Jumalan armon ääreen. äänitystauoilla me uskovat keskustelimme taiteilijoiden kanssa ja rukoilimme heidän puolestaan. Jumalan Pyhä Henki vaikutti vahvasti monien sydämessä. Kukin heistä vakuutti, että äänitystapahtuman ei ollut vain ihmisten inhimillinen projekti, vaan että he ovat valtavassa vastuussa siitä itsensä Jumalan edessä. Jumala siunatkoon heitä kaikkia! Saakoon udmurttikansamme nähdä Hänen suuren kunniansa! "

Udmurttimusiikin illat

"Udmurttimusiikin illat ovat seurakuntamme uusin toimintamuoto. Tilaisuuksissa esiintyy tunnettuja lauluryhmiä, ja omat kuoromme julistavat niissä evankeliumia sanoin ja sävelin. Koska udmurtit rakastavat musiikkia, mukana on aina paljon väkeä, sellaisiakin, jotka eivät koskaan aikaisemmin ole kuulleet Hyvää Sanomaa.

Ihmiset saavat mukaansa hengellistä luettavaa. Jotkut joutuvat suunniltaan ilosta kuullessaan, että udmurtiksi on julkaistu Raamattu. Kaikkia tämä tieto ei näköjään ole vielä tavoittanut. Musiikki-iltojemme seurauksena monet ovat saaneet Raamatun ja ryhtyneet lukemaan sitä. Ja mikä tärkeintä kaikesta: ihmisiä on tullut uskoon."

Kuvat: M.Sašina/RKI ja Inkrez

»» Kaikki uutiset