UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  » AJANKOHTAISTA"Kun luin psalmin 91, sydämeeni syntyi usko Jumalaan"

24.10.2017

Jumalan elävä Sana vaikuttaa Kominmaalla. Tässä muutamia terveisiä komiystäviltämme ja omakielisen Sanan kantamaa hedelmää.

Marina
"Saatuani kominkielisen Uuden testamentin avasin ensimmäistä kertaa elämässäni Raamatun. äidinkielisenä tuo kirja kiinnosti minua niin, että aloin oikein ahmien lukea Sanaa. Siitä ymmärsin, että Jeesus rakastaa ihmisiä, antaa syntimme anteeksi ja parantaa meidät. Sain myös Psalmit komiksi. Minulla oli tuolloin vaikea aika elämässäni, sillä olin vakavasti sairas. Kun luin psalmin 91, sydämeeni syntyi usko Jumalaan ja Hänen Sanansa lupauksiin. Aloin luottaa, että Herra auttaa minua ja että paranen. Ja niin myös tapahtui. Nyt luen joka päivä kominkielistä Uutta testamenttia ja Psalmeja. Raamattu vahvistaa uskoani ja luottamusta Jumalaan. Kun luen Sanaa, mieli täyttyy ilosta ja kiitollisuudesta."

Vasili
"Luen Jumalan Sanaa ja elän siitä, tuosta kirjasta, jonka kannessa lukee komiksi "Vyl Kösjysjöm" (Uusi testamentti). Herra vapautti minut vanhasta elämästä, ja näen nyt ihmiset uusin silmin. On sääli niitä, jotka elävät ilman Jumalaa. Raamatun Sana auttaa erottamaan hyvän ja pahan. Aikaisemmin, kun elin ilman Jumalaa, en tätä käsittänyt."

Ljuba
"Kominkielinen Jumalan Sana on minulle valtavan tärkeä. Se antaa mahdollisuuden rukoilla Jumalaa, tulla Isän luo ja kiittää Häntä omalla kielelläni. Ajattelen komiksi enkä osaa ilmaista syvimpiä tuntojani venäjäksi. Kun luen Sanaa äidinkielelläni, opin tuntemaan Jumalaa."


Vizingan kylä, Komi. Kuva: A. Kuosmanen/RKI
Voit antaa tukesi Suomen suvun raamatunkäännöstyölle sekä esirukouksin että lahjoittamalla varoistasi eri käännösprojekteihin. Pankkitiedot kaikkiin projekteihimme löytyvät tästä linkistä. Herra siunatkoon lahjasi ja vaivannäkösi!»» Kaikki uutiset