UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  » AJANKOHTAISTAUutisia Mordvasta

25.01.2019

Vuonna 2018 äänitetty ja netissä sekä mobiilisovelluksena ilmestynyt ersämordvan Uusi testamentti on tuottanut paljon iloa ersäläisille. Nykyään ihmisillä on aina mukanaan kännykkä, ja sen myötä nyt myös Jumalan Sanaa. "On valtavan suuri asia, että meillä on Sanaa myös mobiilisovelluksena", sanoo ersäläinen pastori Aleksei Aljoškin.

Pastori Aleksei Aljoškin. Kuva: R. Pyykkö/RKI

Jos jossain tilanteessa Raamattu kirjana ei juuri sillä hetkellä ole käytettävissä, pystyn omassa palvelustehtävässäni hyödyntämään myös matkapuhelinversiota. Kun seurakuntalaiset kuulevat Jumalan Sanaa näissäkin tilanteissa ersäksi, omalla kielellään, tuo se heille suuren lohdun."

"Pienikin äidinkielinen ote Raamatusta puhuttelee ja jää mieleen", Aleksei tietää. "Niinpä mietimme uusia tapoja tuoda Sanaa ihmisten luo, heidän koteihinsa. Suunnitteilla ovat ersänkielisin raamatunlausein varustetut kortit, pienet tervehdyskuvat ja seinäkalenterit. Omalla kielellä luettu ja kuultu Sana uppoaa sydämeen."


Teksti R.Pyykkö/RKI
Voit antaa tukesi Suomen suvun raamatunkäännöstyölle sekä esirukouksin että lahjoittamalla varoistasi eri käännösprojekteihin. Pankkitiedot kaikkiin projekteihimme löytyvät tästä linkistä. Herra siunatkoon lahjasi ja vaivannäkösi!
»» Kaikki uutiset