UUTISARKISTO
» 2015
» 2014
» 2013
» 2012
» 2011


SUOMEN SUKU  » AJANKOHTAISTAPastori Aleksei Aljoškinin tervehdys Mordvan seurakunnasta

03.07.2020

Rakkaat ystävät!

Tervehdys teille Mordvasta, Velmema-seurakunnasta! Edelleen jatkuva pandemia on tänä keväänä vaikuttanut paljon seurakuntamme toimintaan. Kuitenkin olemme kiitollisia siitä, että olemme voineet jatkuvasti lähettää netissä seurakunnan ohjelmaa: jumalanpalveluksia, hartauksia, srk:n kokoontumisia, laulu- ja rukoustilaisuuksia, jopa yhden suuren konsertin. Monet ovat seuranneet näitä lähetyksiä. Olemme olleet myös WhatsAppin kautta yhteyksissä seurakuntalaisiin.

Velmema-seurakunnan Pastori Aleksei Aljoškin. Kuva: R.Pyykkö/RKI

Tänä keväänä ja kesänä saamme myös iloita uusista julkaisuista, Raamatun teksteistä, sekä ersämordvaksi että mokšamordvaksi: ersäksi on ilmestynyt Sananlaskujen kirja ja neljä muuta Vanhan testamentin tekstiä yhtenä julkaisuna, samoin yhtenä julkaisuna 1. ja 2. Mooseksen kirja mokšaksi. Puhelimitse näitä kirjoja jo kysellään, mutta koronaepidemian takia niitä ei ole vielä voitu laajasti jakaa.

1. ja 2. Mooseksen kirja mokšaksi sekä Sananlaskujen kirja ja neljä muuta
Vanhan testamentin tekstiä yhtenä julkaisuna Kuva: RKI

Itselleni nämä kirjat ovat olleet suuri siunaus ja sydämen ilo. Seurakunnan sivuilla olemme alkaneet julkaista ersäksi päivän lukutekstejä ja olen suunnittelemassa kokonaan ersänkielistä jumalanpalvelusta netissä. Toivon, että se toteutuisi.

Velmema-seurakunnan kirkkorakennus. Kuva: R. Pyykkö/RKI

Kiitämme teitä näistä julkaisuista ja pyydämme esirukousta, että ne voisivat tuoda runsaan siunauksen mordvalaisille! Pyydämme myös esirukoustanne koronaepidemian takia sekä seurakuntalaisten että kaikkien Mordvassa asuvien puolesta! Tilanne on ollut todella haastava. Seurakunnassakaan emme ole välttyneet suruviestiltä. Erään vastuuhenkilön isä menehtyi koronaan, Suuret kiitokset siis rukouksistanne seurakuntalaisten ja mordvalaisten puolesta!

Runsasta Jumalan siunausta teille toivottaen!

Pastori Aleksei Aljoškin,
Velmema-seurakunta
Mordva, Saransk
Voit antaa tukesi Suomen suvun raamatunkäännöstyölle sekä esirukouksin että lahjoittamalla varoistasi eri käännösprojekteihin. Pankkitiedot kaikkiin projekteihimme löytyvät tästä linkistä. Herra siunatkoon lahjasi ja vaivannäkösi!
»» Kaikki uutiset